Chris Davies Architect

Chris Davies Architect - SUSTAINABLE AND ECOLOGICAL CONTEMPORARY DESIGN
Auldenu, Wood End Lane, Newmarket, Nailsworth, GLOS. GL6 0RH
Tel: 01453 834520
Email: chris@chrisdaviesarchitect.co.uk

 
Extension to a Converted Stable Block
A single-storey side extension to an old stable block. The existing building was renovated, and the whole building was converted into offices for a local web-design company. The extension is designed to be subtly subservient to the existing listed building, with the roof line stepping down slightly and the walls of the extension being clad in timber boarding. The lead-roofed fully glazed south-east facing bay window provides expansive views across the playing fields to the hills beyond.
 

 

website design by d.partington - all content © Chris Davies Architect