Chris Davies Architect

Chris Davies Architect - SUSTAINABLE AND ECOLOGICAL CONTEMPORARY DESIGN
Auldenu, Wood End Lane, Newmarket, Nailsworth, GLOS. GL6 0RH
Tel: 01453 834520
Email: chris@chrisdaviesarchitect.co.uk

 
The Stone Cottage
A renovation of a traditional Cotswold stone cottage into a spacious house with contemporary interiors. The rebuilding of a collapsing gable end main external wall. The removal of a main stone internal wall to provide a large dining and sitting room with central ‘suspended & floating’ contemporary woodburner. A new stair and access to the newly landscaped ‘gabion-terraced’ large rear garden. The construction of 3 new dormers with ‘Juliet’ balconies, providing dramatic panoramic views across a lovely Cotswold valley.
 

 

website design by d.partington - all content © Chris Davies Architect