Chris Davies Architect

Chris Davies Architect - SUSTAINABLE AND ECOLOGICAL CONTEMPORARY DESIGN
Auldenu, Wood End Lane, Newmarket, Nailsworth, GLOS. GL6 0RH
Tel: 01453 834520
Email: chris@chrisdaviesarchitect.co.uk

 
The Victorian ‘Render House’ Extension
A two-storey rear extension to a late-Victorian detached house, providing a new kitchen & dining space to the ground floor, and two new bedrooms to the first floor. The extension opens up the house to the rear gardens, with the help of a new external terrace. Folding sliding doors (to the south-east and south-west) in the corner of the downstairs room open up to give an expansive view and access to the gardens. One of the bedrooms has access onto an external timber-clad balcony.
 

 

website design by d.partington - all content © Chris Davies Architect