Chris Davies Architect

Chris Davies Architect - SUSTAINABLE AND ECOLOGICAL CONTEMPORARY DESIGN
Auldenu, Wood End Lane, Newmarket, Nailsworth, GLOS. GL6 0RH
Tel: 01453 834520
Email: chris@chrisdaviesarchitect.co.uk

 
Arts Centre Extension
A two-storey major extension to an existing theatre venue, providing a café/restaurant, exhibition space and workshops. The extension is proposed on two sides of an existing open space, closing it off to provide a more intimate enclosed central courtyard. The main structural element is a sinuous curving rammed earth wall running through the extension, constructed in layers of different coloured earth to create a banding/strata effect. A series of angled full-height glazed screens create an openness between the courtyard and the new facilities.
 

 

website design by d.partington - all content © Chris Davies Architect